Vino sa vezi X-Men: Dark Phoenix pe cel mai mare ecran din Romania

TIMISOARA. X-Men: Dark Phoenix, in regia lui Simon Kinberg, are premiera de gală pe data de 5 iunie, în sala T IMAX din Cinema City din Shopping City Timișoara. Rolul principal din X-Men: The Dark Phoenix, va fi interpretat de Sophie Turner, o actrita indragita datorită rolului Sansa din Game of Thrones. Distribuția va fi completată de James McAvoy – Professor X, Michael Fassbender – Magneto și Jennifer Lawrence – Mystyque.

Sinopsis: La zece ani după Apocalipsă, din cauza expunerii în mod repetat la radiații, apare o nouă generație de mutanți. Printre aceștia se află și fermecătoarea Jean Grey, o tânără care începe să manifeste puteri nemaiîntâlnite. Sedusă și coruptă de puterea extraordinară de care dispune, Jean se transformă în Dark Phoenix, devenind astfel un dușman de temut. Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui să hotărască dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din întreaga lume.

Formatul IMAX beneficiază de unul dintre cel mai performante ecrane din România, imaginile 3D fiind reproduse la o calitate superioară, ce este completată de o experiență acustică desăvârșită prin sistemul „surround sound”, fiind de 10 ori mai dinamic, iar ecranul oferă cu până la 26% mai multă imagine decât cel dintr-o sală standard de cinema.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele organizate de Shopping City Timisoara, puteti accesa site-ul www.shoppingcitytm.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.