Dezastru lasat in urma de ploi in vestul tarii. Un barbat a fost gasit mort

Zeci de gospodarii sau subsoluri de bloc inundate, dar si un om mort. Acesta a fost bilantul teribil al ploilor cazute noaptea trecuta in doua localitati din vestul tarii.

CITESTE SI: Luna in care vom circula din nou pe podurile Dragalina si Eroilor din Timisoara, cu o conditie. Stadiul lucrarilor 

Totul s-a intamplat in judetul Hunedoara, in Lupeni si Vulcan. Ploile puternice au inundat zeci de gospodarii din cele doua orase. De asemenea, un drum national din judet a fost inundat.

Salvatorii au gasit in subsolul unui bloc din Lupeni si trupul neinsufletit al unui barbat.

Scurgerile de pe versanti au afectat peste 60 de curti si subsoluri situate pe 14 strazi din localitatile Lupeni si Vulcan si trei apartamente aflate la parterul unui bloc din Lupeni. De asemenea, DN 66A a fost blocat de torenti pe un segment de aproximativ 150 mp. Peste 40 de pompieri ai Detasamentelor Petrosani, Deva si Hunedoara au fost alertati si intervin cu sase motopompe transportabile si o alta motopompa de mare capacitate pentru evacuarea apei din incintele inundate. In subsolul unui bloc din Lupeni inundat, a fost descoperit un barbat decedat care, cel mai probabil, a fost electrocutat„, a transmis pentru ziardehunedoara.ro, Anemona Doda, purtator de cuvant al ISU Hunedoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.