Zi decisiva pentru Liviu Dragnea. Isi asteapta sentinta de la ICCJ

Moment important pentru liderul PSD Liviu Dragnea. Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie urmeaza sa se pronunte astazi in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman, in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu.

Presedintele PSD a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni de inchisoare.

Duminica seara, dupa aflarea rezultatelor exit-poll dezastruoase pentru PSD, Dragnea a declarat ca este posibil ca judecatorii din completul care il judeca in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman sa nu reziste “presiunilor” si sa nu ii dea achitarea, “desi este complet nevinovat”.

La ultimul termen al procesului, din 20 mai, un procuror DNA a cerut judecatorilor sa-l condamne pe Dragnea si pentru savarsirea infractiunii de instigare la fals intelectual, pentru care a fost achitat la instanta de fond.

Detaliile cazului AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.