Tinerii de la Informatica Timisoara au votat pentru viitorul lor tocmai la Piatra Neamt

Vot special inainte de lupta pentru medalii. Baietii de la Informatica Timisoara cauta in acest weekend titlul national la categoria sub 19 ani, asta dupa ce au castigat si Cupa Romaniei in acest sezon.

CITESTE SI: Vot masiv al studentilor, la Timisoara. S-a cerut suplimentarea de buletine de vot la sectia din Complexul Studentesc. Foto si video 

Inainte de penultimul act al competiei, tinerii timisoreni, alaturi de antrenorul Vali Ilas si managerul Florin Chiritescu au trecut pe la votare, pe listele suplimentare din Piatra Neamt, acolo unde se desfasoara turneul final. „Inaintea semifinalei de astazi, echipa noastra a mers la vot. Este un vot si pentru viitorul acestor copii talentati, De la ora 16:30, baietii nostri joaca pentru calificarea in finala!”, a fost mesajul echipei.

Informatica a castigat grupa D a turneului final de la Piatra neamt, dupa ce a invins una din rivalele la titlu, United Galati cu 5-4, dupa care a trecut de CSM vaslui cu 9-1.

In semifinala programata astazi, violetii intalnesc West Deva, echipa care a trecut cu scorul de 4-3 in grupa de Viitorul Baleasa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.