Pe o ceata de s-o tai cu cutitul, 3 oameni s-au ratacit pe munte in Banat. Misiune complicata pentru jandarmi si salvamontisti

Trei oameni au petrecut o noapte intreaga pe munte inainte de a fi salvati de echipele de interventie.

CITESTE SI: Vom putea plati si prin SMS calatoriile cu tramvaiul, autobuzul sau troleibuzul, la Timisoara. Cate POS-uri mai sunt de montat pentru plata cu cardul 

Doua femeie si un barbat au plecat sa duca o cireada de de vaci pe muntele Semenic. Odata cu lasarea serii, pe munte s-a asternut si ceata, iar oamenii, care au ajuns in zona Poiana Niamitei, nu au mai stiut cum sa ajunga la un drum care sa ii duca spre casa, scrie infocs.ro.

Unul dintre rataciti a sunat la 112, si a oferit detalii despre zona in care se afla. Avand in vedere ceata densa, conditiile meteo nefavorabile, si zona in care se aflau cele trei persoane, salvatorii au luat hotararea ca misiunea de cautare sa nu se reia pana in zorii zilei.

Cei trei au fost sfatuiti sa ramana in locul in care sunt si inopteze acolo.

De dimineata cautarile au fost reluate de echipe mixte formate din jandarmi si salvamontisti, iar cei trei au fost gasiti si adusi in siguranta la stana de la care au plecat.

sursa foto: esarfepemunte

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.