Trasee schimbate pentru doua mijloace de transport din Timisoara. Anuntul STPT

TIMISOARA. Doua autobuze care circula in zona de est a Timisoarei vor circula pe rute deviate incepand de marti.

CITESTE SI: Trasee prelungite pentru doua microbuze scolare la Timisoara 

Este vorba despre o linie de autobuz, dar si despre una de transport metropolitan isi vor modifica rutele din cauza unor lucrari care vor fi facute la reteaua de furnizare a apei. Odata cu aceasta deviere, timisorenii care locuiesc pe strada Matasarilor vor trebui sa mearga intr-o alta statie pentru a circula cu cele doua autobuze.

Circulatia mijloacelor de transport in comun de pe liniile L28 si M29 va fi deviata, incepand cu data de 21 mai, din pricina lucrarilor ce vor avea loc la magistrala de apa de pe strada Matasarilor. In aceste conditii, intersectia dintre strazile Matasarilor si Uzinei va fi inchisa, circulatia autobuzelor de pe L28 si M29 urmand sa fie deviata astfel:

– L28 in ambele sensuri – Calea Dorobantilor, strada Lalelelor, strada Behela, strada Uzinei
– M29 întors – strada Matasarilor, strada Lalelelor, Calea Dorobantilor.

In ambele cazuri se pierde statia Matasarilor, circulatia urmand să fie deviata astfel pana la finalizarea lucrsrilor„, au anuntat reprezentantii Societatii de Transport Public Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.