Argesul, taram interzis pentru Ripensia Timisoara

Ripi a efectuat a doua deplasare la rand in judetul Arges. Daca la Pitesti baietii lui Alexandru Pelici au pierdut nemeritat, in minutul 94, duminica, la Mioveni, situatia a fost alta. Gazdele au facut un meci foarte bun, in timp ce oaspetii au fost mai mult spectatori, de unde si diferenta mare de pe tabela.

CITESTE SI: O noua clinica se va construi pe un teren de 1 hectar pe care il primeste Consiliul Judetean langa Timisoara

S-a terminat 4-1 pentru CS Mioveni, o echipa fara griji in clasament, in timp ce Ripi ar mai avea nevoie de un punct in doua runde pentru a nu depinde de alte rezultate in a continua in acest esalon si de la anul.

Jocul nu a avut istoric, Mioveniul asigurandu-si un avantaj linistitor de la pauza, dupa golurile lui Nastasie si Radescu din primele 20 de minute. In partea secunda, Valentin Balint a reusit o dubla spre finalul jocului, in timp ce oaspetii au marcat golul de onoare in prelungiri, prin Calin Toma din lovitura libera.

Esec drastic suferit de banateni, care raman cu 45 de puncte si sunt in urma celor de la ASU Politehnica, aflata la aceeasi cota dar cu un golaveraj mai bun.

CITESTE SI: Vacanta in Egipt cu avionul, direct de pe Aeroportul Timisoara. Pornesc zborurile catre Tara Faraonilor 

In runda viitoare, Ripi joaca pe teren propriu impotriva altei echipe din subsol, Daco Getica Bucuresti.

Ripensia: Dobre – Ad. Popa (cpt.), Hecsko, Apro, Straut – Burdet (Dobie 66′), Anghelina – Al. Popovici (Draghici 72′), C-tin. Stoica (C. Toma 77′), Chera – Mansour.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.