Chinuit, foarte chinuit, dar punctele raman pe Stiinta. Victorie importanta pentru ASU Politehnica Timisoara

TIMISOARA. Penultimul joc de acasa pentru ASU Politehnica insemna o partida decisiva pentru ramanerea in acest esalon. Violetii aveau nevoie disperata de cele trei puncte in fata unei echipe ce retrogradase matematic de runde bune si care nu a mai incurcat pe nimeni in ultimul timp. Si totusi ilfovenii erau sa incurca astazi socotelile violetilor, si asa a iesit un meci spectaculos, decis pe final. A fost 4-3 (1-2) pentru gazde la capatul unei intalniri memorabile, dar in care gazdele au suferit mult.

Elevii lui Petruescu au inceput jocul in atac, iar Manea si Dros anuntau cumva deschiderea scorului, care a venit din gheata lui Ignea. Violetii raman in atac, dar lasa brese in aparare, iar pana la pauza se produce imposibilul, Balotestiul prelunad conducerea, dupa golurile lui Stoica si Marin.

Politehnica incepe in atac si partea secunda, iar egalarea vine de la punctul cu var, tot Igea transformand penalty-ul obtinut de Mera, minutul 66. Capitanul mera isi trece apoi numele pe lista mjarcatorilor, dupa un gol reusit in minutul 70. 3-2 si parea ca totul revine la normal. Numai ca violetii mai aveau de suferit. Oaspetii au egalat in minutul 77 prin Neagu, iar suspansul a tinut pana pe final. Scutaru a marcat golul victoriei in minutul 88 si punctele raman la Timisoara.

Politehnica face 45 de puncte, dar ca sa fie sigura ca nu va depinde de rezultatele ultimei runde, ar mai avea nevoie de un rezultat pozitiv la Tg. Jiu, etapa viitoare.

ASU Politehnica: Murariu – Motreanu, Scutaru, Mera (cpt.), Chereches (I. Plamada 46′) – Vasile (Bedea 57′), Dros – Manea, Ignea, Mih. Ene – Oct. Ursu (Coada 90+1′)
Antrenor: Cosmin Petruescu

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.