Adversari din zona Moldovei pentru Informatica Timisoara la turneul final U19

TIMISOARA. Piatra Neamt va fi capitala futsalului romanesc saptamana viitoare, orasul de la poalele Ceahlaului urmand sa organizeze turneul final al categoriei sub 19 ani.

Printre cele 12 echipe care si-au castigat dreptul la a evolua cu trofeul pe masa se afla si Informatica Timisoara. Castigatoarea Cupei Romaniei si in acest sezon, dar si anul trecut, este una din favoritele competitiei, iar baietii pregatiti de Vali Ilas se gandesc doar la medaliile de aur.

Informatica s-a descurcat excelent in faza zonala, apoi a mers mai departe dupa un baraj castigat categoric contra celor de la Soimii Simand (judetul Arad), 11-4 in deplasare si 6-4 acasa. Vineri, la sediul Federatiei Romane de Fotbal s-au stabilit grupele turneului final, iar Timisoara a fost repartizata in aceeasi serie cu doua echipe moldave, United Galati si CSM Vaslui. Sunt patru grupe de cate trei echipe si doar castigatoarea fiecarei grupe se va califica mai departe, pentru faza semifinalelor.

Grupa A: West Deva, Viitorul Baleasa, Dunarea Calarasi
Grupa B: CSM Tg. Mures, Targu Secuiesc, CSJ Stiinta U Craiova
Grupa C: Futsal Club Ceahlaul, FC Odorheiu Secuiesc, Korondi junior Corund
Grupa D: Informatica Timisoara, United galati, CSM Vaslui

In semifinale, castigatoarea grupei A va intalni invinmgatoarea grupei D, iar primul loc din grupa C va evolua impotriva primului loc din Grupa B.

Competitia va incepe saptamana viitoare la Piatra Neamt.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.