Pe vreme rea, Parcul Botanic din Timisoara poate fi vizitat si din masina. Cum i-a raspuns soferul unui timisorean furios

TIMISOARA. Aparitie neasteptata in Parcul Botanic din Timisoara, joi dimineata. Un timisorean care alerga la primele ore a observat un autoturism cu numere de Hunedoara care se plimba pe alei.

CITESTE SI: La 6 ani de la semnarea contractului, se toarna ultimul asfalt pe Autostrada Lugoj – Deva Lot 3. Video 

Convins ca, strain fiind de oras, soferul a incurcat rau borcanele, timisoreanul s-a apropiat si i-a atras atentia ca a nimerit intr-un parc, unde accesul cu masinile, la Timisoara cel putin, e interzis.

Conducatorul auto s-ar fi aratat deranjat insa si i-a facut un semn obscen timisoreanului cu spirit civic.

Azi 9 mai, joi, ora 9, Parcul Botanic. În timpul alergării mele de dimineață l-am observat pe acest tip care în loc să facă câteva manevre de intoarcere pentru a ieși din parc a preferat să folosească aleile. A plecat in cele din urma, nu înainte de a-mi arăta un deget…„, a notat Stefan Iulian Cojocnean pe Facebook.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.