Cu tupeu, si-au pus masinile pe locurile de parcare rezervate soferilor cu handicap, la Timisoara. Ce a urmat

TIMISOARA. Sute de soferi din Timisoara au fost amendati drastic de politisti in ultimele doua saptamani pentru ca si-au lasat masinile pe unde i-a taiat capul.

CITESTE SI: Un autobuz din Timisoara va avea program prelungit in weekend, pana la 2 dimineata

Politistii locali au amendat 171 de soferi in ultimele doua saptamani pentru ca si-au lasat masinile pe locurile rezervate persoanelor cu handicap. Situatiile de acest gen au fost descoperite cel mai frecvent, pe strazile Gheorghe Dima, Vasile Balmus , Piatra Craiului, Orion, Daliei, Paris, I. Vacarescu, Martir I. Stanciu sau N. Lenau.

De fapt, de la inceputul anului pana in prezent oamenii au dat 304 amenzi celor care si-au lasat masinile parcate pe locurile rezervate persoanelor cu handicap.

Verificarile pe aceasta linie vor continua si in perioada urmatoare. Politistii le amintesc soferilor sa respecte legea altfel risca amenzi cuprinse intre 290 si 725 lei si 2 sau 3 puncte penalizare la permis, in functie de fapta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. În Timisoara este ceva normal să vezi locurile de parcare rezervate persoanelor cu dizabilitati ocupate de persoane care nu au acest drept
    Amenzile nu fac educatie!
    Autoritățile locale trebuie să se implice mai mult în protejarea persoanelor cu nevoi speciale