Un autobuz din Timisoara va avea program prelungit in weekend, pana la 2 dimineata

TIMISOARA. O linie de autobuz va circula dupa un orar diferit in acest final de saptamana.

CITESTE SI: Muzeul Societatii de Transport Public Timisoara are autorizatie ISU. Poate gazdui evenimente 

Anuntul a fost facut de reprezentantii Societatii de Transport Public Timisoara si vizeaza linia de autobuz 46, care pleaca din statia de la Bastionul Theresia si merge pana la Muzeul Satului de la Padurea Verde.

Decizia a fost luata pentru a le permite timisorenilor sa ramana mai mult la cel mai important eveniment Street Food din Europa, organizat la Timisoara, in incinta muzeului.

Orarul de functionare al liniei 46 va fi prelungit pana la ora 02:00, in perioada 10.05.2019 – 12.05.2019. Prelungirea orarului autobuzelor care circula pe linia 46 se efectueaza in vederea transportarii participantilor la evenimentul “Street Food Carnival”, care va avea loc la Muzeul Satului Banatean, in perioada amintita„, transmis reprezentantii STPT.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.