Rasturnare de situatie in ultima runda. Becicherecu Mic castiga si urca pe locul 2 inainte de play-off

TIMIS. Daca locul 1 in Liga I de fotbal feminin era acontat de ceva vreme, pentru urmatoarele doua pozitii, care duc in play-off a fost o lupta acerba in trei echipe. Odorhei era favorita, dupa ce a invins in meci direct Fortuna Becicherecu Mic, in timp ce Heniu Prundu Bargaului statea la „panda”. Totul s-a schimbat insa in ultima runda.

CITESTE SI: Muzeul Societatii de Transport Public Timisoara are autorizatie ISU. Poate gazdui evenimente 

Banatencele s-au impus lejer in aceasta dimineata in jocul cu CSS Targoviste. A fost 5-0 (2-0) pentru Fortuna dupa un meci pe care l-a dominat clar. Au marcat Alexandra Lunca de doua ori, Cosmina Rosu de doua ori si Bianca Ienovan. Cu acest rezultat, Becicherecu Mic si-a asigurat pozitia pe podium si calificarea in play-off. Surpriza mare a rundei s-a inregistrat la Galati, acolo unde echipa locala a luptat doar pentru „glorie sportiva”, dar a facut-o corect si a invins Vasas Femina Odorhei cu 4-0. Cum Heniu s-a impus greu la Alexandria cu 2-1, formatia bistriteana a intrecut Odorheiul urcand pe 3 si ajungand in play-off, unde se lupta doar primele 3 echipe.

Asadar, Olimpia, marea favorita la un nou titlu intra de pe primul loc, Becicherecu Mic de pe pozitia a doua, iar Prundu Bargaului de pe locul 3. Celor trei echipe li se vor injumatati punctele, si urmeaza sa joace tur-retur pentru stabilirea finala a clasamentului.

Fortuna este una din marile castiguri ale Ligii 1 de fotbal feminin, gruparea de langa Timisoara ajungand si in semifinalele Cupei Romaniei, unde va intalni tot Olimpia Cluj, intr-o mansa unica, miercurea viitoare, in judetul Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.