Incendiu violent intr-un apartament din Banat. Pericol de explozie

Momente de panica intr-un bloc din Banat, dupa ce in incendiu a izbucnit intr-unul dintre apartamente.

CITESTE SI: Fata de 18 ani ranita, motocicleta facuta praf. Accident la iesirea din Timisoara. Foto 

Totul s-a intamplat vineri seara, dupa ora 20, pe Aleea Liliacului din Moldova Noua. Vecinii au fost cei care au sunat la 112, dupa ce flacarile au cuprins bucataria locuintei. Proprietarul, un barbat in varsta de 50 de ani, a incercat sa stinga flacarile, insa s-a ales cu arsuri si a iesit din apartament inainte sa fie grav ranit. Omul a suferit arsuri pe fata si pe maini, si a fost dus la spital de echipajul ambulantei ajuns la fata locului.

La fata locului a ajuns si un echipaj al pompierilor. Salvatorii au intrat in apartament si au scos de acolo o butelie care ar fi putut sari in aer in orice moment.

Incendiul se manifesta violent, cu flacara deschisa, in bucataria apartamentului si degaja mult fum care a patruns si in casa scarii imobilului. O persoana care se afla in apartament s-a autoevacuat, dar a suferit arsuri la nivelul fetei si bratelor. Victima a fost preluata de un echipaj SAJ si transportata la spital. Pompierii militari au scos din apartament o butelie pentru e evita producerea unei explozii, iar dupa stingerea incendiului au actionat pentru evacuarea fumului. Nu s-a impus evacuarea celorlalti locatari„, au transmis reprezentantii ISU Caras-Severin.

Pompierii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele producerii incendiului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.