Tragedie in lumea mondena. Cunoscutul creator de moda Razvan Ciobanu a murit 

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, intr-un accident rutier.

CITESTE SI: Incendiu violent de Pasti. Mama si fiu, grav raniti in flacari. Video

Acesta conducea masina pe un drum din judetul Constanta, iar la un moment dat, din cauza vitezei, nu a mai putut controla autoturismul, care a intrat in mai multi copaci de pe marginea drumului.

Potrivit reprezentantilor IPJ Constanta, accidentul a avut loc la iesirea din localitatea Sacele, spre Navodari. In urma accidentului, soferul masinii, creatorul de moda Razvan Ciobanu, a murit. Acesta se afla singur in autoturism.

Razvan Ciobanu avea 43 de ani.

Acum, politistii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Citeste mai mult aici.

UPDATE: In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca Razvan Ciobanu nu purta centura de siguranta in momentul producerii accidentului, el fiind proiectta prin geamul masinii. De asemenea, oamenii legii au precizat ca, in acest moment, varianta sinuciderii nu este luata in calcul.

In urma cercetarilor, s-a stabilit ca autoturismul condus de Razvan Ciobanu ar fi iesit de pe sosea si ar fi rulat aproximativ 850 de metri pe camp, iar apoi, din cauza unor denivelari de pamant s-ar fi rasturnat, oprindu-se intr-un copac.

In urma necropsiei se va stabili daca celebrul creator de moda se afla sub influenta bauturilor alcoolice sau a altor substante.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.