Sfarsitul povestii Avengers la Shopping City Timisoara. ‘Razbunatorii’ isi aduna fortele pentru salvarea universului. Foto si video

TIMISOARA. La 7 ani de la debut si dupa multe aventuri, iubitorii filmelor SF pot sa vada cel de-al patrulea, si ultimul film al seriei „Avengers”. Pelicula intitulata „Endgame” poate fi urmarita din acest final de saptamana in format IMAX la Shopping City Timisoara.

Actiunea filmului incepe exact dupa cele intamplate in „Infinity war”. Thanos a activat pietrele infinitului si jumatate din toate fiintele vii de pe Pamant au disparut pur si simplu.

Printre cei care s-au evaporat se afla si familia lui Clint Barton/Hawkeye, cel care nu participa la lupta din filmul precedent. Hawkeye se schimba si incepe sa lichideze raufacatori peste tot pe planeta.

Intre timp, dupa nenorocirea produsa de Thanos, Capitanul America, Vaduva Neagra si cativa dintre razbunatorii ramasi dau de urma puternicului rival si pleaca in cautarea lui sperand sa gaseasca o cale de salvare a tuturor celor disparuti. Ajutorul pentru indreptarea lucrurilor vine insa din cel mai neasteptat loc si de la un coleg al lor pe care il credeau pierdut.

 

Atat va vom dezvalui despre actiunea din film pentru a va lasa placerea de a descoperi mai multe la vizionare. Ceea ce va putem spune este ca pelicula face legaturi cu filmele mai vechi din universul Marvel, fanii vor revedea personaje care au aparut mai rar in seria razbunatorilor, si asa cum este vizibil si pe afis, alaturi de Capitanul America si ceilalti lupta impotriva lui Thanos si Capitanul Marvel.

In rolurile principale sunt si in acest film: Robert Downey jr.(Iron Man), Chris Evans(Capitanul America), Mark Ruffalo(Hulk), Scarlett Johansson(Natasa Romanoff), Chris Hemsworth(Thor), Jeremy Renner(Clint Barton), Paul Rudd(Ant-Man), Brie Larson(Capitanmul Marvel), Josh Brolin(Thanos) sau Gwyneth Paltrow(Pepper Potts).

Pe parcursul peliculei veti avea placerea de a-i revedea pe: Michael Douglas(Hank Pym), Michelle Pfeiffer(Janet van Dyne), Rene Russo(Frigga), Tom Hiddleston(Loki), Natalie Portman(Jane Foster), Robert Redford(Alexander Pierce), Chris Pratt(Peter Quill), Samuel L. Jackson(Nick Fury), Benedict Cumberbatch(Doctor Strange) sau pe romanul Sebastian Stan(Bucky Barnes).

De asemenea, si pentru acest film Bradley Cooper isi imprumuta vocea pentru personajul Rocket, in timp ce Vin Diesel reia rolul Groot.

„Avengers:Endgame” il puteti vedea din acest final de saptamana la Shopping City Timisoara in format IMAX.

Sursa foto: bbc.co.uk, variety.com, altpress.com, hollywoodreporter.com, cinemablend.com, commonsensemedia.org

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.