Anunt important de la Aquatim. Programul casieriilor din Timisoara de Paste

TIMISOARA. Atentie daca aveti facturi de achitat la apa in aceasta perioada. Casieriile Aquatim vor fi inchise cateva zile.

CITESTE SI: Accident pe un bulevard din Timisoara. O masina a zburat pe trotuar si a pus la pamant un copac 

Astfel, casieriile, dar si biroul de relatii cu publicul vor fi inchise incepand din 26 aprilie pana in 1 mai, inclusiv.

Compania ii sfatuieste pe clientii care au de achitat facturi sa o faca si on-line, cu card bancar, pe site-ul societatii, dar si prin intermediul retelelor bancare, oficii postale sau la diverse puncte de plata de la firmele din oras. Detalii despre toate acestea se pot gasi pe site-ul Aquatim.

In aceasta perioada, dispeceratul Aquatim este disponibil non-stop, la numerele de telefon 0256 201 362 si 0756 119 528, pentru inregistrarea sesizarilor privind serviciile de apa si canalizare. Compania asigura, de asemenea, permanenta echipelor de interventii, in functie de necesitate.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.