Se inchide partial DN6. Ruta ocolitoare anuntata de DRDP Timisoara

TIMISOARA. Anunt important pentru soferi de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.
DN 6 va fi inchis cate 3 ore in noptile de marti spre miercuri si miercuri spre joi, intre localitatile Domasnea si Teregova, din judetul Caras-Severin.

CITESTE SI: O strada importanta din Timisoara devine cu sens unic pe 4 benzi, iar mai multe mijloace de transport isi schimba traseul 

Traficul rutier va fi inchis in cele doua nopti, intre orele 0.00 si 3.00, pentru niste lucrari ce se fac la un pod de cale ferata, iar in acest interval vor fi instalate grinzi metalice transversale la portalele de protectie.

DRDP Timisoara recomanda urmatoarea ruta ocolitoare: DN 6 – DN 57B Iablanita – Bozovici – Anina – DN 58 Anina – Resita – Caransebes – DN 6.

Soferii sunt rugati sa circule preventiv si sa respecte semnalizarile rutiere ce vor fi instituite temporar pentru siguranta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.