Incendiu la Timisoara. Coloana uriasa de fum pe un bulevard. Foto si video

TIMISOARA. Panica dis de dimineata in curtea unei gospodarii din Timisoara, unde mai multe materiale au luat foc.

CITESTE SI: Tragedie in ziua de Florii, in vestul tarii. Un barbat a murit electrocutat 

Incendiul a avut loc la o locuinta din zona de sud a orasului, pe bulevardul Liviu Rebreanu. Flacarile au cuprins un mic depozit care se afla in apropierea a doua case si in care se aflau mai multe materiale inflamabile.

Acestea s-au aprins repede, iar proprietarii nu au putut stinge flacarile si au sunat imediat la 112. Detasamentul 2 de pompieri a intervenit rapid si a impiedicat extinderea incendiului si la casele din apropiere. Focul a creat doar pagube materiale.

A intervenit Detasamentul 2 de pompieri Timisoara, cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autoscara si 12 subofiteri. Incendiul a fost lichidat, dar colegii sunt inca la fata locului pentru a se asigura ca nu mai sunt si alte focare. Nu sunt victime. Este vorba de o anexa de aproximativ 30 de metri patrati unde erau depozitate diverse materiale. Cauza probabila este o scanteie„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro, reprezentantii ISU Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.