Targ de antichitati, expozitie de fluturi exotici si ateliere de creatie, la Iulius Mall Timisoara, in week-end

TIMISOARA. Zeci de colectionari de arta si antichitati din regiune sunt prezenti zilele acestea, la parterul Iulius Mall, la o noua intalnire cu pasionatii obiectelor cu istorie. De vineri pana duminica inclusiv, Targul de Antichitati ii asteapta pe vizitatori cu o varietate de piese unicat sau de colectie, ideale pentru cadouri altfel sau pentru decorarea casei. Vor putea admira si achizitiona bijuterii, piese de argintarie, ceasuri vechi, monede, viniluri, aparate foto vechi, numismatica, filatelie, portelanuri, tablouri, obiecte decorative si multe altele.

Cei care vor sa vada cum se poate construi un robot autonom sunt invitati, de vineri pana duminica inclusiv, la demisolul Iulius Mall, la cea de-a patra editie a RoboManiacs. Concursul este organizat de Liga Studenților de la Facultatea de Mecanica din Timisoara, in colaborare cu Universitatea Politehnica si reuneste atat incepatorii, cat si avansații care dispun de cunostințe in domeniu. Concursul consta in construirea unui robot autonom, capabil sa se confrunte cu roboții echipelor adverse si sa depaseasca probele lansate.

Fluturi la mall” este expozitia care are loc in Piateta Intersport, de sambata, 20 aprilie, si pana vineri, 26 aprilie inclusiv. Peste 140 de fluturi vii, din America de Sud si Asia, vor impresiona publicul indiferent de varsta. Intrarea este gratuita, iar expozitia poate fi vizitata in intervalul orar 12.00 – 20.00.

Duminica este ziua celor mici, la Iulius Mall. Seria atelierelor creative pentru copii continua, pe 21 aprilie, intre orele 11:00 – 13:00, cand Bianca Potyesz va fi prezenta in food court, pentru a-i invața cum sa faca un aranjament cu specific de primavara, tema fiind „Fluturasul jucaus”. Toate materialele vor fi puse la dispoziție de Iulius Mall, iar cei mici trebuie doar sa dea dovada de indemanare si imaginație. Participarea este gratuita.

Daca este duminica, la mall este teatru de papusi. De la ora 13.00, copiii sunt asteptati in food court, unde va fi pusa in scena povestea „Elefantelul curios”.

Campania „Visul meu de Paste” continua la Iulius Mall. Cumparaturile realizate la mall pana pe 27 aprilie 2019 le ofera clienților sa castige unul dintre cele 3.200 de cadouri garantate sau marele premiu: o excursie cu familia, la Disneyland, in valoare de 3.000 de euro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.