Accident grav pe o sosea din Banat. A fost implicata o masina de politie

Ciocnire violenta joi intr-o intersectie din Banat intre un autoturism si o masina de politie.

CITESTE SI: Zid ilegal ridicat intre gradinita si cresa de o directoare furioasa, dupa scandalul iscat de plansetele sfasietoare ale unui copil, la Timisoara. Primaria: Constructia va fi data jos 

Accidentul a avut loc intr-o intersectie din Oravita, in apropierea garii din localitate. O masina de politie a intrat in depasirea unui autoturism, iar in timpul manevrei s-a ciocnit de un alt autoturism care a semnalizat si apoi a facut un viraj la stanga, scrie realitateaderesita.net.

In urma impactului masinile autospeciala de politie a ramas pe loc, in timp ce al doilea autoturism a fost aruncat intr-un stalp de pe marginea drumului. Soferul care conducea masina de politie a fost ranit, preluat de o ambulannta SMURD si transportat la spital.

Oamenii legii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele si imprejurarile producerii accidentului.

Sursa foto: realitateadetimis.net

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Saracii si Politai si Caraseni combinatie letala ….masina de politie e vinovata exista o inregistrare facuta de un participant la trafic care are camera de bord si a surprins momentul