Bookurie fara eticheta la Shopping City Timisoara

TIMISOARA. Incepand din 19 aprilie pana in 21 aprilie, cluburile Rotaract din Timișoara organizeaza evenimentul caritabil „Bookurie fără etichetă” in Shopping City Timisoara si strada Mărășești, între liniile de tramvai și Parcul Botanic.

Proiectul reprezintă un mic târg de carte, varianta românească a proiectului „Blind date with a book/ Date a book” din America. Acest proiect constă în ambalarea întregii cărţi într-o coală de hârtie, iar cititorul o va cumpăra fără să cunoască foarte multe detalii despre aceasta. Pe ambalaj vor fi trecute câteva informaţii despre carte, care includ genul cărţii, precum şi cuvinte cheie în legătură cu subiectul abordat de aceasta.

Cărțile disponibile la târg se achiziționează cu o donație minimă de 10 lei, iar suma alocata va fi direcţionata către formarea elevilor de la Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă “Dumitru Ciumageanu”.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele organizate de Shopping City Timisoara, puteti accesa site-ul www.shoppingcitytm.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.