Nu a scapat nimeni. Ploaie de amenzi in zona centrala la Timisoara

TIMISOARA. Nesimtirea, confortul si ignoranta se platesc scump la Timisoara. Zeci de amenzi date de politistii locali in numai o saptamana celor care nu respecta legea si orasul.

CITESTE SI: Lovitura fulgeratoare intr-o piata din Timisoara. Seful a fost amendat cu 600 de lei de politisti 

Prima tinta a politistilor locali au fost timisorenii care arunca deseuri pe domeniul public. Patrulele in civil care circula prin zona centrala au prins 61 de persoane care au fost prea comode sa astepte pana la primul cos de gunoi sa arunce un muc de tigara sau un ambalaj. Toti cei prinsi au fost sanctionati cu amenzi in cuprinse intre 500 si 1000 de lei. Imbucurator este insa ca acest gen de fapte sunt in scadere de la o saptamana la alta.

Alte amezi au fost impartite de oamenii legii celor care nu au avut rabdarea sau cheful sa isi caute un loc de parcare legal in zona centrala si si-au lasat masinile pe strazile pietonale. 77 de soferi au fost sanctionati cu sume cuprinse intre 290 si 725 de lei, in timp ce alti opt timisoreni au primit amenzi pentru ca au circulat cu bicicleta sau trotineta prin zona interzisa.

Un alt set de amenzi au fost dat de politistii locali unei asociatii de proprietari de pe strada Vasile Alecsandri dar si unui restaurant chinezesc din aceeasi zona pentru colectarea incorecta a deseurile, dar si pentru ca au scos pubelele in strada cu mult timp inainte ca acestea sa fie preluate de firma de salubrizare. Atat asociatia de proprietari cat si restaurantul chinezesc au fost sanctionate cu suma de 2500 de lei.

Politistii locali, atat cei in uniforma, cat si cei in civil vor continua patrularile in zona centrala si in zilele care urmeaza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.