Panica intr-un bloc din Timis. Copii raniti in urma unui incendiu

TIMIS. S-a dat alarma miercuri dupa-amiaza intr-un bloc din Timis dupa ce oamenii care locuiau in cladire au vazut fum negru iesind dintr-unul dintre apartamente.

CITESTE SI: Protest la Timisoara, sute de taximetristi in strada. Sunt furiosi pe Guvern. Foto 

S-a intamplat in localitatea Tomesti intr-un apartament din blocurile aflate in vecinatatea fostei fabrici de sticla. Oamenii au sunat la 112, iar pompierii din Faget au fost cei care au mers la fata locului, care au stins repede incendiul. In urma incendiului au avut de suferit 6 persoane, 3 adulti si 3 copii, insa niciunul nu a fost ranit grav.

S-au autoevacuat 20 de persoane, nu este nicio victima. Au fost asistati medical 3 adulti si 3 minori, dar au refuzat transportul la spital. Incendiul a fost lichidat. Au ars elemente combustibile dintr-o camera de zi cu suprafata de de aproximativ 22 de metri patrati. A intervenit statia de pompieri Faget cu doua autospeciale de stingere, o ambulanta SMURD si 9 subofiteri„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii ISU Timis.

Pompierii au ramas la fata locului si urmeaza sa stabileasca cauza exacta a producerii incendiului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.