Accident feroviar in Timis. Un tractorist s-a crezut mai rapid decat trenul

TIMIS. Ciocnire intre un tren personal si un tractor in apropierea unei localitati din Timis.

CITESTE SI: BMW in flacari pe o strada din Timisoara. Trafic dat peste cap 

Accidentul a avut loc in apropierea comunei Dudestii Vechi, la o trecere la nivel cu calea ferata, semnalizata cu Crucea Sfantului Andrei, la pasajul dinspre Valcani. Un tractorist in varsta de 73 de ani nu s-a asigurat corespunzator la trecerea peste linii si a crezut ca vehiculul pe care il conduce este mai rapid decat un tren.

Din nefericire pentru el, vehiculul agricol a fost lovit de un tren personal in care se aflau 6 pasageri. In urma impactului tractorul a fost aruncat langa calea ferata. Pasagerii din garnitura feroviara si personalul trenului au scapat fara zgarieturi, insa tractoristul a fost ranit usor, preluat de ambulanta si dus la spital pentru ingrijiri medicale suplimentare.

Dupa ce va iesi din spital tractoristul va trebui sa stea de vorba si cu politistii, care i-au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Acesta este cel de-al treilea accident de tren care a avut loc in Timis in ultima luna.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.