BMW in flacari pe o strada din Timisoara. Trafic dat peste cap

TIMISOARA. Aglomeratie si cozi interminabile pe o sosea din nordul Timisoarei.

CITESTE SI: Accident teribil. Barbat mort, zdrobit de o placa de marmura prabusita dintr-un camion

Un BMW a ars ca o torta in trafic. Soferul care conducea pe Calea Torontalului a observat fum iesind de sub capota masinii. Omul a tras pe dreapta la intersectia cu Liege, moment in care flacarile au cuprins partea din fata a autoturismului.

Soferul, care era singur in masina, s-a salvat si a sunat la 112, iar la fata locului au intervenit rapid pompierii cu doua autospeciale de stingere, 1 SMURD, un ofiter si 11 subofiteri.

Se pare ca focul a pornit de la un scurtcircuit la instalatia electrica a autoturismului.

Sursa foto: Info Trafic jud Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Focul a fost stins pana au venit pompierii,de către vreo 5 participanți la trafic,printre care și eu.Am consumat aproximativ 6 stingătoare mici de mașina și vreo doua găleți de apa.Îi mulțumesc unei doamne ce a oprit și ne-a ajutat cu doua stingătoare.Au trecut mașini,tiruri și autobuze pe lângă noi și le ceream disperați stingătoare,toți se făceau ca plouă. Trist că am ajuns in halul asta încât sa trecem fără nici un fel de problema pe lângă așa ceva și sa întoarcem capul.

  2. Nu e trist deloc.Individul asta cu BMW combi cu nr de Germania face parte din gasca care opresc masini si se dau nemti cerand bani pentru ca, chipurile, nu au lei.Si se ofera sa dea la schimb ghiulul de,,haur,, de pe deget.
    Am trecut si eu pe langa el. Vorbea linistit la telefon si masina ardea la motor. A deschis capota si a continuat sa vorbeasca.Si nu cred ca vorbea la 112 ,ca banuiesc ca inca nu stiu tiganeste cei de acolo…. Am impresia ca te-ai stresat mai mult tu decat el.

    • Bine spus!! confirm, eram in zona.