Start la colectarea deseurilor voluminoase in Timisoara si in localitatile invecinate. Unde intervine RETIM

TIMISOARA. RETIM Ecologic Service SA si ADID Timis deruleaza pana pe 26 iunie 2019 campania de colectare a deseurilor voluminoase în Zona 1 – Timis – zona care include localitatile: Timisoara, Dumbravita, Ghiroda, Giroc, Mosnita Noua sandra, Iecea Mare, Bucovat, Parta, Masloc, Pischia, Fibis, Carpinis, Cenei, Checea, Foeni, Otelec, Uivar, Dudestii Noi, Becicherecu Mic, Satchinez, Biled, Giulvaz, Peciu Nou, Varias, Sanandrei, Sacalaz, Sanmihaiu Roman si Sag.

Cetatenii din aceste localitati vor putea depune prin aport voluntar în containerele special puse la dispozitie în punctele de colectare mentionate in tabelele atasate deseurile voluminoase si deseurile periculoase.

AICI puteti vedea programul de colectare pentru fiecare localitate in parte si locatiile in care trebuie depuse deseurile pentru a fi ridicate.

Deseuri voluminoase sunt mobila si piese de mobilier, saltele, covoare, obiecte sanitare, obiecte mari de folosinta indelungata.

Nu se colecteaza în cadrul acestei campanii: deseuri municipale, biodegradabile; vegetale; periculoase; industriale (inclusiv cele rezultate din productie), constructii si demolari; echipamente electrice si electronice;  ambalaje.

Nu se colecteaza deseurile electrice si electrocasnice (televizoare, masini de spalat, frigidere, computere, etc.)!

ATENTIE! Deseurile voluminoase se pastreaza în gospodarie pana in momentul depunerii voluntare la punctul de colectare si nu se depun pe domeniul public în afara programului de colectare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.