Hot prins la doua luni dupa ce a dat lovitura vietii la Timisoara

TIMISOARA. A lasat o batrana fara agoniseala de o viata si s-a facut nevazut, insa politistii au reusit sa puna mana pe el.

CITESTE SI: Drumul unei arme, de la Londra pana Oltenia, oprit in Timis 

Totul s-a intamplat in urma cu aproape doua luni, in 13 februarie, la Timisoara. Un tanar in varsta de 23 de ani a batut la usa unei femei pentru a-i vinde diferite produse de uz casnic. Femeia, in varsta de 82 de ani, l-a primit in casa si l-a ascultat pe individ, dupa care s-a dus sa ia banii sa ii plateasca.

Tanarul a vazut unde avea batrana banii, a profitat de un moment de neatentie al femeii si a furat tot ce a gasit. Batrana avea in casa nu mai putin de 33.200 de lei.

Politistii au dat de urma hotului, pe care l-au retinut si l-au introdus in Arestul Politiei pentru 24 de ore. Oamenii legii continua cercetarile pentru a afla daca tanarul a mai savarsit si alte furturi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.