O comuna de langa Timisoara ramane fara apa in fiecare zi saptamana viitoare

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de intretinere ale propriei retele de distributie si lasa fara apa in fiecare zi o comuna din Timis.

Intreruperea de apa va fi pusa in aplicare de luni in comuna Sag si are loc in fiecare zi de luni pana vineri. Locuitorii din Sag vor avea fara apa intre orele 9 si 17, iar echipele de interventie ale Aquatim vor actiona pentru spalarea retelei de distributie cu utilaje speciale, cu un amestec de apa si aer sub presiune.

Spalarea conductelor face parte din programul de mentenanta preventiva si urmareste asigurarea calitatii apei distribuite consumatorilor.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim le recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. De asemenea, consumatorii sunt sfatuiti sa ia măsuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Deci care e programul? „Locuitorii din Sag vor avea fara apa intre orele 9 si 17”