Spectacolul Cetatii se intoarce, la Timisoara. Se reia schimbul de garda in Piata Unirii

TIMISOARA. Vor rasuna dn nou tobele si trompetele in Cetate, la Timisoara, iar soldatii imperiali se intorc in Piata Unirii pentru spectacolul schimbului de garda.

CITESTE SI: ‘Banda de urgenta e a mea si depasesc cum vreau pe ea’. Tupeul unui sofer pe centura, la Timisoara. Video 

Potrivit Asociatiei ”Eugeniu de Savoya” din Timisoara, schimbul de garda poate fi din nou urmarit incepand din 7 aprilie.

Dragi prieteni ai Regimentului de Garda, avem placerea sa va anuntam că a sosit timpul sa ne revedem. Asadar, spectacolele vor reincepe din data de 7 aprilie 2019 si vor avea loc in Piata Unirii la ora 18:00”, este anuntul postat de Asociatie.

Urmatoarele spectacole ale schimbarii de garda sunt programate in 14 si 21 aprilie, tot de la orele 18.00, in Piata Unirii.

Cavaleri imbracati in costume ca pe vremea printului Eugeniu de Savoya, tobe, chiar si un tun pot fi vazute in cadrul spectacolului schimbului de garda de la Timisoara, asa cum se intampla si in alte orase cetate, vizitate de turisti, in toata Europa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.