SCM Poli Timisoara, ultimul spectacol inainte de play-off

Castigatorii Cupei Romaniei la handbal, jucatorii de la Poli mai au un singur meci de jucat in sezonul regulat, miercuri de la orele 16, cu CSM Bucuresti. Violetii nu mai pot pierde locul 7, dar nici nu mai pot urca in clasament, in timp ce oaspetii au nevoie de un punct, pentru a-si asigura locul secund si a intra in play-off cu maximum de puncte. Insa este clar, va fi, ca de obicei un meci pe viata si pe moarte cu bucurestenii.

In acest an, play-off-ul se disputa diferit fata de sezoanele precedente. Echipele de pe locurile 1, 3, 5, 7 vor forma o grupa, iar cele de pe 2, 4, 6, 8, alta grupa. Se va intra cu puncte, respectiv 6, 4, 2, 0 in functie de locul din clasament. Dupa meciuri tur-retur in grupe, castigatoarele celor doua serii vor juca finala, urmatoarele pentru bronz, si celelalte pentru locurile 5-6 si 7-8.

”Am pierdut posibilitatea de a ne bate la un loc mai sus cu mult timp inainte, dar si cu ocazia jocului precedent, de la Focsani. Unor echipe le-ar fi placut chiar sa pierdem… Abordam acest meci cu trei probleme medicale: Orbovic revine după o lunga perioada de absenta si speram sa ne ajute putin, Cimpan a revenit si el la antrenamente, insa dupa cinci zile de pauza cauzata de un virus stomacal. Nu in ultimul rand, Tcaciuc are dureri la mana, dar ma bucur ca nu e fractura. Vom lupta si in aceste conditii, chiar daca avem acesti trei jucatori, care nu sunt pregatiti suta la suta, pentru lotul nostru e destul de mult. Stim cu totii ce s-a petrecut in partidele precedente cu CSM, de aceea noi vom trata serios acest meci. Adversarii nostri au un lot foarte numeros si foarte valors, care aspira chiar la titlul national”, a spus Pero Milosevic, antrenorul Timisoarei.

Asadar, dupa meciul de maine se va stie exact clasamentul la finele sezonului regulat si programul din play-off.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.