Circ sa fie… dar nu pe strazile din Timisoara. Amenzi usturatoare

TIMISOARA. Doua circuri venite de la Bucuresti si de la Targu Mures au fost amendate drastic la Timisoara.

CITESTE SI: Pentru unii muma, pentru altii ciuma. Seful Politiei Locale scapa nepedepsit, desi a ignorat ordinul primarului Nicolae Robu. Altii au platit cu functia

Doua circuri care au adus in fata timisorenilor eroi de filme de actiune sau ai benzilor desenate au avut spectacole la Timisoara. Si ca sa atraga publicul au impanzit orasul cu afise, insa reprezentantii celor doua le-au pus si in locuri in care acest lucru este interzis.

Politistii locali au constatat neregulile si au intocmit cate 8 procese verbale pentru fiecare dintre cele doua circuri, suma totala a amenzilor ajungand la 16.000 de lei.

Politistii ii avertizeaza pe organizatorii de spectacole ca postarea de afise cat si necuratarea de catre acestia a posterelor in termen de 15 zile de la desfasurarea evenimentului se sanctioneaza cu amenzi intre 1000 si 2000 lei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.