Pentru unii muma, pentru altii ciuma. Seful Politiei Locale scapa nepedepsit, desi a ignorat ordinul primarului Nicolae Robu. Altii au platit cu functia

TIMISOARA. A concediat sefa unui departament din Primaria Timisoara pentru ca nu si-a depus CV-ul pe site-ul institutiei, insa seful Politiei Locale Timisoara a fost doar ‘urecheat’ pentru aceeasi problema.

CITESTE SI: Drumuri, tramvaie, reabilitari de linii, extinderi de scoli si clinici. Toate proiectele pentru care Primaria Timisoara si-a pus nadejdea in banii europeni 

Sefii de departamente din Primaria Timisoara au fost pusi in urma cu aproape o luna sa isi publice CV-urile pe site-ul Primariei Timisoara.

Nu toti cei vizati de ordinul primarului Robu au si respectat directiva, unul dintre acestia fiind seful Politiei Locale Timisoara. In momentul in care i s-a sesizat acest lucru Nicolae Robu a spus ca nu stia.

Daca la jumatatea lui martie concedia sefa Serviciului Crese din acelasi motiv, Dorel Cojan poate sta linistit.

Nu stiu daca nu e pe site-ul Primariei. Este pe site-ul Politie Locale? O sa vad. Nu e in regula. Nu am schimbat persoana respectiva numai pentru ca nu si-a pus CV-ul. Stiti foarte bine ca am avut nemultumiri vizavi de prestatia sa„, a declarat primarul Nicolae Robu referindu-se la sefa de la Crese.

Apoi, edilul a pus mana pe telefon si l-a sunat pe Dorel Cojan. Seful Politiei Locale i-a transmis primarului ca el a trimis CV-ul si nu stie de ce nu este urcat pe site.

Va reamintim, la jumatatea lunii trecute primarul Nicolae Robu a emis o directiva prin care le cerea tuturor sefilor de departamente din Primarie sa isi faca public CV-ul, pentru o transparenta mai buna. La acea vreme primarul le-a dat 3 zile tuturor pentru a fi trimise datele la serviciul personal.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. da, domnilor, daca ati ajuns sa-l comparati pe Cojan asa cum e el cu pitzipoanca aia de la Crese, e grav!… cred ca ar trebui sa aprofundati subiectu :-))))))

  2. Concurs de ocupare a postului .

  3. Robule.. sper ca nu te mai votează timișorenii!

  4. Robulane, Dă-l afara pe Cojan. De ce îl tolerezi pe el, comunistule bashit. Unde e transparenta în primărie? Vin alegerile și o sa îți rupi gatul, bashinosule..