Greu de invins! O echipa din Timis, victorii pe linie in 2019

TIMIS. ACS Fortuna Becicherecu Mic continua sa impresioneze in prima liga de fotbal feminin. Fetele pregatite de Florin Padurean au obtinut o noua victorie, de aceasta data intr-un duel pentru locul secund, sustinut in judetul Teleorman, contra echipei Universitatea Alexandria.

CITESTE SI: Incoltit de politisti si incatusat. Operatiune pentru prinderea unui puscarias in Timis 

Banatencele s-au impus dupa un meci echilibrat, cu ocazii la ambele porti, dar in care au avut un plus de calitate. Fortuna a castigat cu 1-0, Mariana Voinea marcand spre finalul partidei, chiar dupa ce a fost introdusa in teren din postura de rezerva. De remarcat forta fizica a echipei timisene, care a mai castigat la Galati cu 1-0 pe final, dar si pe terenul campioanei Olimpia Cluj, tot la acelasi scor „italian”, cu gol marcat in mitanul secund.

Mai subliniem ca echipa de langa Timisoara s-a impus si in sferturile de finala ale Cupei Romaniei contra bistritencelor de la Heniu Prundu Bargaului, cu 8-0, si avem tabloul perfect al unei echipe cu patru victorii din patru posibile, in doua competitii, fara gol primit.

Fortuna a urcat pe locul secund si are 23 de puncte dupa 12 etape si are sanse mari sa termine pe aceasta pozitie sezonul regulat. Runda viitoare, echipa din Becicherecu Mic joaca pe teren propriu cu Independenta Baia Mare, intr-un joc programat pe 14 aprilie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.