Momente teribile intr-un bloc din Timisoara. Barbat gasit spanzurat

TIMISOARA. Descoperire socanta facuta intr-un apartament din Timisoara duminica dupa-amiaza.

CITESTE SI: Pieton lovit de masina pe o strada intens circulata din Timisoara si aruncat la cativa metri. Foto

Un apel la 112 facut de o femeie anunta ca un barbat care locuieste intr-un bloc de pe Aleea Cristalului, in zona Soarelui, este spanzurat. Acesta a fost gasit de sotia care, ingrozita, a cerut ajutorul vecinilor.

La fata locului au ajuns pompierii, care au patruns in aparatament.

Este vorba despre un barbat in varsta de 40 de ani. A fost gasit in interiorul apartamentului spanzurat de teava de gaz. O vecina a facut apelul. Intervenim cu o autospeciala cu modul de descarcerare si trei subofiteri„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii ISU Timis.

La fata locului au ajuns si echipaje ale politiei ce urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care a murit barbatul, daca a fost sau nu vorba de o sinucidere.

Vecinii sunt in stare de soc si spun ca nu pot intelege ce s-a intamplat. Barbatul descoperit fara suflare se ocupa in ultima vreme de renovarea apartamentului si nimic nu prevestea un astfel de gest.

Vom reveni cu amanunte!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.