Accident pe un bulevard circulat din Timisoara. Un BMW si un taxi s-au izbit puternic

TIMISOARA. Ciocnire intre un BMW si un taximetru in apropierea statiei de taxi de pe bulevardul Sudului.

CITESTE SI: Razie de proportii in Timis. Sute de amenzi impartite, un urmarit national prins si soferi lasati fara permis 

Din cate se pare soferul taxiului a plecat din statie si a vrut sa intoarca pentru a pleca spre strada Maresal Constantin Prezan. Si daca pe directia sa de mers nu venea niciun autoturism, omul a luat virajul la stanga, insa nu s-a asigurat daca si dinspre bulevardul Liviu Rebreanu circula alta masina. Astfel, taximetrul a fost lovit frontal de un BMW.

 

Ambele masini au suferit avarii serioase. Din fotografiile postate de un martor pe o retea de socializare se observa ca BMW-ul avea cauciucuri de iarna… din 2009.

Circulatia in zona accidentului s-a desfasurat fara mari probleme din moment ce ambele autoturisme au fost trase pe marginea soselei dupa accident.

Sursa foto: Info Trafic jud. Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Oare, conteaza chiar asa mult, anul de fabricatie a cauciucurilor, in cazul ca asta era anul fabricatiei ? Sau vorbim despre neasigurarea taximetristului, vinovat de accident . Daca BMW-,ul avea cauciucuri cumparate acum o zi…doua, nu intra in….prost ? Sa fim seriosi.

  2. Cristi, tu vezi cum arata cauciucurile alea? Uita-te la ele atent ce crapaturi mici si multe au. La o masina cu tractiune spate, daca explodeaza un cauciuc invechit, o arunca direct in afara drumului, ceea ce in oras poate inseamna extrem de mult. Asa ca eu zic ca si cauciurile conteaza extrem de mult.

    • Daca erau cauciucurile noi, putea evita accidentul ? Despre starea cauciucurilor, e alta poveste. Daca e sa suporte consecintele, sa le suporte. Dar in cazul de fata, nu starea acestora, a dus la acest accident.

    • Asa o fi, dar aici n-a explodat niciun cauciuc, cel mult niste airbaguri. Si asta pentru ca in taximetrist, sofer profesionist, transportator autorizat de persoane si militant impotriva oricarei concurente a facut manevra pentru care fiul meu a picat prima data proba de oras, a virat la stanga fara sa se asigure din fata. Pe el l-a costat o criza de nervi si inca cateva luni de pregatire. Pe „profesionist” legislatia nu-l deranjeaza deloc, in noul spirit al vremurilor. „Ce dom’ne, am omorat pe cineva?”. Tabla si victimele supravietuitoare nu se numara.