Sute de amenzi pentru ‘bizonii’ care si-au parcat masinile cum i-a taiat capul, in centru, la Timisoara

TIMISOARA. Sute de soferi au fost amendati numai in ultima luna la Timisoara, dupa ce si-au lasat masinile in zona pietonala din oras.

CITESTE SI: Fugea de puscarie, dar n-a scapat. Tanar infractor, capturat de politisti la Timisoara. In ce cartier se ascundea 

Politistii locali au dat 814 amenzi in ultima luna soferilor care si-au lasat masinile pe strazile din cetate, unde au aces doar pietonii.

Cele mai multe sfidari ale legii au fost constatate pe strazile E. Grigorescu, Gh. Lazar, Marasesti, G. Musat, A. Pacha. E Savoya, E. Ungureanu, dar au mai fost depistate astfel de fapte si pe strazile Cantemir, Palanca, P. Tutea.

Unul dintre soferi, mai indraznet, si-a lasat masina chiar in Piata Sfantu Gheorghe.

Soferii prinsi ca si-au parcat masinile dupa pofta inimii au fost amendati cu sume cuprinse intre 290 si 725 de lei, si s-au ales cu 2 sau 3 puncte de penalizare la permis.

Controalele politistilor in zona pietonale vor continua si in zilele urmatoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.