Ziua Politiei sarbatorita in centru la Timisoara printr-o expozitie a tehnicii de interventie

TIMISOARA. Dotarile departamentului de criminalistica si cele ale genistilor, armele si scuturile folosite de politisti, dar si masinile de interventie si patrulare, toate au fost expuse in centrul Timisoarei cu ocazia Zilei Politiei Romane.

CITESTE SI: Gustarea de cel putin 100 de lei de persoana cu care Timisul vrea sa dea lovitura in turism

Masinile de interventie au fost aliniate pe platoul din fata Palatului Culturii. Timisorenii care si-au facut drum prin centru au vizitat standul genistilor, care pe langa costumul de interventie aranjat pe bordul masinii, au adus si bratul telescopic de interventie.

Bineinteles, cei mai entuziasmati au fost cei mici, care au fost interesati de armele expuse de mascati si de masina de criminalistica.

Politistii au adus in centru si masini de patrulare sau pe cea rezervata arestului, dar si o motocicleta de interventie.

Si eu urez la multi ani tuturor politistilor. Este o zi aniversara, o zi importanta pentru noi si vrem sa o sarbatorim asa cum se cuvine. In spatele meu este o prezentare de logistica, in interior, cu intelegerea si toata aprecierea Operei Romane o sa beneficiem de un concert aniversar, dupa care luari de cuvant si cateva cuvinte de bine in partea reprezentantilor autoritatilor locale„, a declarat Alin Petecel, comandatul Inspectoratului de Politie Judetean Timis.

In Palatul Culturii, politistii au fost asteptati de o expozitie a lui Stefan Popa Popa’s, dar o surpriza a fost si prezenta lui Tudor Gheorghe. Cei doi artisti au primit din partea comandantului Alin Petecel cate o placheta aniversara si o icoana reprezentand Bunavestire.

VIDEO: George Stefanita

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Costumul ăla de genist pe capota mașinii, arată ca bulendrele din Ocico :))