Nesimtirea se plateste la Timisoara. Zeci de soferi amendati pentru ca au blocat tramvaiele sau firobuzele din oras

TIMISOARA. Din comoditate, nesimtire sau pentru ca nu au au chef sa isi caute un loc de parcare, unii soferi isi lasa masinile dupa bunul plac pe strazi din Timisoara si le parcheaza in asa fel incat un tramvai, un autobuz sau un firobuz nu mai poate trece.

CITESTE SI: Un drum din Timis vede asfaltul pentru prima data. Va asigura o legatura mai buna cu granita cu Serbia. Lucrarile incep in 2 saptamani 

Politistii locali au intalnit mai multe astfel de situatii in ultima vreme.

Un sofer a fost prins in Piata Traian ca a parcat masina mult prea aproape de linia de tramvai, iar mijlocul de transport nu a putut trece mai departe. Omul a fost amendat cu sanctiunea maxima, 725 de lei, insa a primit si trei puncte de penalizare la permis.

Alti doi conducatori auto au procedat la fel in zona strazii Ana ipatescu, dar si pe strada Gheorghe Adam din Timisoara.

Politistii locali au gasit si soferi care au blocat firobuzele, dupa ce au parcat in bucla de intoarcere a acestora, cazurile fiind intalnite pe Calea Martirilor, bulevardul Sudului sau strada Gheorghe Baritiu.

De fapt, de la inceputul anului pana in prezent politistii locali au depistat 47 de soferi care si-au lasat masinile parcate in asa fel incat blocau circulatia mijloacelor de transport.

 

Actiunile Politiei Locale pe aceasta linie vor continua si in perioada urmatoare. Oamenii legii le reamintesc soferilor ca oprirea si stationarea in locuri nepermise se sanctioneaza cu amenzi intre 290 si 725 lei si 2 sau 3 puncte penalizare la permis, in functie de fapta comisa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.