‘Nu exista cineva care sa intre intr-un partid politic si sa nu-si doreasca in varf’. Cat de pregatit este deputatul Marilen Pirtea sa-i ia locul lui Nicolae Robu la sefia PNL Timis

TIMISOARA. Inainte de unul dintre cele mai importante teste pentru partidele politice, alegerile europarlamentare, al caror rezultat ar putea zgudui unele scaune la nivelul conducerilor sau le-ar putea consolida.

CITESTE SI: S-a intamplat la Cluj, la Oradea, nu se intampla la Timisoara. Anuntul surprinzator al unui deputat PNL 

Intrebat daca si-ar dori functia de presedinte al filialei PNL Timis, detinuta de Nicolae Robu, parlamentarul liberal Marilen Pirtea, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a facut cateva precizari in  INTERVIURILE TIMISOAREI, singura emisiune interactiva LIVE pe Facebook din Timisoara, realizata de opiniatimisoarei.ro  si Orasul Timisoara din studiourile televiziunii regionale SUD VEST TV.

Timisul are in momentul acesta un presedinte. Noi suntem in acest moment o echipa care vrea sa dezvolte lucrurile in partid. In momentul acesta exista la nivel national o colaborare cu toate filialele si se merge intr-un anumit tandem, national-local. Dupa ce vom trage linie vom vedea analiza alegerilor, vom lua decizii impreuna. Intotdeauna alegerile sunt un moment de analiza mai pragmatic, mai bun si mai relevant. Evident ca dincolo de momentele alegerilor, sunt tot felul de momente care pot sa influenteze o schimbare sau alta la nivelul conducerii„, a spus deputatul PNL de Timis Marilen Pirtea.

Intrebat daca este tentat de functia suprema in filiala, liberalul a oferit un raspuns… la zi.

M-ati intrebat daca ma tenteaza. Nu cred ca exista cineva care intra intr-un partid politic sa nu isi doreasca sa parcurga toate etapele pana la cea de varf. Evident ca sunt momente optime pentru astfel de situatii si e bine sa fii pregatit pentru acel moment si nu doar dorinta de a ocupa un loc.
Astazi, in momentul in care ma intrebati, nu ma tenteaza, ca urmare a preocuparilor mele, a implicarilor mele in viata academica, ca rector, ca parlamentar, ca si grad de ocupare, nu. Maine e viitor„, a precizat parlamentarul.

Deputatul PNL de Timis si rector al Universitatii de Vest Marilen Pirtea a fost invitatul emisiunii INTERVIURILE TIMISOAREI de joi seara, singura emisiune interactiva transmisa LIVE pe Facebook si pe TV, realizata de Orasul Timisoara si opiniatimisoarei.ro.

INTERVIURILE TIMISOAREI poate fi vizionata pe pagina de Facebook Orasul Timisoara, pe site-ul opiniatimisoarei.ro si pe canalul televiziunii regionale SUD VEST TV in fiecare joi seara de la orele 20.00.

FOTO: debanat.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.