Informatica Timisoara joaca ultimul meci al sezonului regulat impotriva Buzaului. Se decide grupa de play-off

TIMISOARA. Informatica Timisoara primeste in ultima runda a sezonului regulat Gloria Buzau, echipa aflata pe locul 8 in clasament, si pe care in tur banatenii au invins-o cu 8-1.

CITESTE SI: Timisoara ar putea ramane fara apa calda si caldura. E.On vrea sa opreasca gazul. Primarul Nicolae Robu da asigurari ca nu vor fi probleme 

Formatia timisoreana abordeaza partida cu Gloria fara trei jucatori. Theodor Lungu, Darius Nastai si Sebastian Gavrila sunt toti convocati la nationala sub 19 ani, care se pregateste pentru meciurile din preliminariile Campionatului European. Cei trei vor urmari cel mai probabil meciul din tribune.

Gloria Buzau vine dupa 3 meciuri consecutive pierdute, in care a incasat 17 goluri, si are al doilea atac din play-out, cu 43 de goluri date pana acum. In partida tur campioana Romaniei s-a impus cu 8-1 pe terenul Gloriei, insa dintre marcatorii de atunci ai timisorenilor, doar Valentin Ilas se mai afla acum in teren.

Rezultatul duelului de la Timisoara este unul foarte important, deoarece va stabili in ce grupa din playoff va juca Informatica. Inaintea ultimei runde, formatia timisoreana va juca in playoff alaturi de echipa de pe primul loc, Imperial Wet Miercurea Ciuc, si cea de pe locul 4, formatia care saptamana trecuta a castigat trofeul Cupei Romaniei, Dunarea Calarasi.

In cazul unui esec, banatenii ar putea ajunge in cealalta grupa, alaturi de echipele de pe locurile 2 si 3, care inaintea rundei sunt United Galati si Autobergamo Deva.

Meciul dintre Informatica Timisoara si Gloria Buzau este programat sambata, de la ora 16.30, in sala Constantin Jude.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.