Copiii sunt invitati la teatru de papusi, la Iulius Mall Timisoara

TIMISOARA. Agenda bogata de evenimente, pentru întreaga familie, în acest final de saptamana, la Iulius Mall: un targ de produse naturale, teatru de papusi si targ de bijuterii.

Weekend-ul acesta, la parterul Iulius Mall va avea loc Targul de Produse Naturale si de Sanatate. De vineri pana duminica inclusiv, zeci de expozanti vor prezenta produse cu numeroase beneficii pentru o viata sanatoasa: miere, produse apicole, sucuri, gemuri, siropuri, seminte, fructe uscate, ceaiuri si multe alte propuneri care pastreaza proprietatile naturale. Și pentru persoanele aflate in cautarea unor terapii alternative vor fi oferte, de la remedii medicinale si cosmetice naturale, pana la articole feng shui si multe altele.

Pentru ca femeile iubesc bijuteriile si accesoriile care le pun frumusetea in valoare, la Iulius Mall se organizeaza, in acest final de saptamana, un targ tematic. De vineri pana duminica inclusiv, la demisolul mall-ului, doamnele si domnisoarele vor gasi numerosi expozanti, care le vor incanta cu creatiile lor originale.

O noua intalnire a copiilor cu lumea fantastica va avea loc duminica, de la ora 12.00, in food court. Marionetele vor istorisi povestea „Fata babei si fata mosului”, spre incantarea celor mici.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.