Atentie, soferi! Se inchide circulatia in pasajul Michelangelo si pe o artera importanta din Timisoara

TIMISOARA. Anunt important pentru soferi. Pasajul Michelangelo va fi inchis traficului rutier timp de mai multe ore sambata, in 23 martie.

CITESTE SI: ‘Vor fi amendate in fiecare zi’. Dupa taierea cablurilor, val de amenzi pentru firmele din Timisoara care au lasat dezastru in urma lucrarilor

Aquatim va desfasura in zona o serie de lucrari de mentenanta la statia de pompare aflata in centrul pasajului, dar si a retelei de canal si a bazinelor din centrul pasajului, in care se aduna apa de ploaie.

Astfel, circulatia va fi oprita sambata intre orele 8.00 si 15.00.

Tot sambata, intre orele 7.00 si 16.00, Primaria Timisoara si SC Drumuri Municipale anunta ca si strada Aries se va inchide, pe tronsonul cuprins intre strada Surorile Martir Caceu si bd. L. Rebreanu, pentru ca in zona se vor face lucrari de asfaltare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Mr dr Popescu Mihai Claudiu poate ii explica soției învățătoare cum petrece el timpul prin București