Hoti cu gusturi fine prinsi de politisti la Timisoara. Mai multe lovituri date in aceeasi zi

TIMISOARA. Lovituri in serie date de trei tineri intr-un magazin din Timisoara.

CITESTE SI: S-a incalzit putin si au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Sute de cersetori pe strazile din Timisoara

Primii care au intrat in actiune au fost doi pusti de 16, respectiv 17 ani. Cei doi au intrat intr-un magazin din mall, insa nu au cumparat nimic. Au mers la standul de parfumuri si au furat doua sticlute, in valoare de 954 de lei. Agentii de securitate au fost cei care i-au prins pe adolescenti si au chemat politia.

Oamenii legii au venit la fata locului si au trecut la cercetari. Astfel, acestia au aflat ca cei doi pusti erau la a doua lovitura in aceeasi zi, dupa ce in prima instanta furasera 7 parfumuri in valoare de 2.817 lei.

La cateva ore dupa prinderea celor doi, politistii de la Sectia 4 au fost chemati din nou de agentii de paza ai aceluiasi magazin, dupa ce acestia l-au prins pe un tanar de 26 de ani care furase tot o sticluta de parfum, insa una mai scumpa, in valoare de 305 lei.

Politistii au recuperat sticlutele de parfum, iar cei trei tineri s-au ales cu dosar penal pentru furt.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.