S-a incalzit putin si au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Sute de cersetori pe strazile din Timisoara

TIMISOARA. Sute de cersetori au fost gasiti pe strazile din Timisoara de la inceputul anului si desi sunt ridicati de politistii locali, acestia se intorc sa apeleze la mila timisorenilor. Acum ca s-a mai incalzit, numarul acestora a crescut insemnat.

CITESTE SI: Faimosul pianist Richard Clayderman a adus nu doar muzica, ci si amenzi, la Timisoara

Este si cazul unei familii care a venit la Timisoara din localitatea Baiut, din Maramures. Barbatul in varsta de 40 de ani si femeia cu 4 ani mai tanara au fost gasiti de politistii locali in zona Pietei Badea Cartan. Au fost ridicati din zona in fiecare din in ultima saptamana si au fost dusi la Centrul social de pe strada Telegrafului. De fiecare data acestia au plecat de acolo si s-au intors la cersit, cu toate ca ambii sunt apti de munca.

De la inceputul anului, politistii locali au adunat de pe strazi 173 de cersetori, cu 12 mai putin decat cei gasiti in aceeasi perioada a anului trecut.

Politia Locala le recomanda timisorenilor sa nu le mai dea bani cersetorilor pentru a-i elimina de pe strazile orasului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Numai refugiați din alte județe găsești la cerșit.