Faimosul pianist Richard Clayderman a adus nu doar muzica, ci si amenzi, la Timisoara

TIMISOARA. A promovat in exces un concert la Timisoara si s-a ales cu o amenda sa o tina minte.

CITESTE SI: Momente de groaza traite de un sofer. A zburat de pe sosea direct in rau. Foto 

Politistii locali au sanctionat exemplar compania Phoenix Entertainment Agency SRL Bucuresti, dupa ce reprezentantii firmei au lipit afise care promovau un concert al lui Richard Clayderman la Timisoara, dupa cum i-a taiat capul.

Afisele au fost lipite pe stalpi, cladiri sau transformatoare de curent si au fost gasite in zone precum str. 1 Decembrie 1918, Simion Barnutiu, Liviu Rebreanu, Stefan cel Mare, 20 Decembrie 1989, Revolutiei.

Astfel politistii locali au incheiat sapte procese verbale prin care firma a fost amendata cu suma totala de 7.000 lei.

Societatea din capitala este al doilea organizator de evenimente sanctionat de Politia Locala in numai o luna.

Oamenii legii vor continua controalele si in perioada urmatoare si ii avertizeaza pe cei care se ocupa cu aceasta activitate ca atat lipirea de afise si postere publicitare de catre organizatorii de evenimente in locuri neautorizate se sanctioneaza, cat si necuratarea de catre acestia a posterelor in termen de 15 zile de la desfasurarea evenimentului se sanctioneaza cu amenzi intre 1000 si 2000 lei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.