Urmarire ca in filme in miez de noapte pentru prinderea unor braconieri in Banat. Foto

Au iesit la vanatoare si dupa ce au obtinut prada dorita s-au urcat in masina pentru a pleca spre casa. In acel moment au fost descoperiti de o patrula a Politiei.

CITESTE SI: Nicolae Robu, dupa ce a lasat fara internet servicii ale Primariei Timisoara, cand a retezat cablurile: Ghinion! Oamenii ma sustin 

Trei barbati din Bocsa au mers la vanatoare in apropiere de Ocna de Fier luni seara. La putin timp dupa miezul noptii cei trei s-au urcat in masina sa mearga spre casa, insa in spatele lor a aparut un echipaj de politie. Soferul s-a speriat si a demarat in tromba, in timp ce un amic al sau a aruncat ceva pe fereastra. Cei trei au reusit sa scape, insa au fost prinsi de oamenii legii in Bocsa.

In autoturism se aflau trei barbati, in varsta de 19, 34 si 40 de ani, toti din Bocsa, iar politistii au gasit in masina un cartus de calibrul 12 mm.

Cercetarile au fost preluate de politistii de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase, care au descoperit si obiectul pe care unul dintre barbati l-a aruncat din masina. Era vorba despre o arma.

Cei trei au recunoscut in fata politistilor ca au fost la vanatoare si au predat si cele 10 kilograme de vanat pe care le aveau in posesie. In urma cercetarilor, politistii au ridicat din casele acestora 4 arme de vanatoare, 119 cartuse de diferite marci si calibre, mai multe proiectile, mai multe scule si materiale destinate confectionarii cartuselor, dar si doua trofee de caprior.

Cei trei au fost dusi in fata judecatorului, care a dispus masura preventiva a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.