Prea veseli sau lesinati. Drogati gramada, in scari de bloc sau prin parcuri, la Timisoara

TIMISOARA. Fumeaza sau se drogheaza si se prabusesc lesinati pe unde apuca. In ultimele zile, 8 tineri au fost prinsi de politisti dupa ce au consumat stupefiante, unii dintre acestia fiind minori.

CITESTE SI: Peste 2000 de masini trase pe dreapta la Timisoara si in judet. Ce-au cautat politistii 

Politistii locali au prins trei tineri cu cateva seri in urma in apropierea salii Constantin Jude. Acestia stateau pe o banca si erau galagiosi, iar dupa legitimare, oamenii legii au vazut ca unul din ei are asupra sa o tigara confectionata manual. Tanarul in varsta de 23 de ani este student si le-a spus politistilor ca tigareta contine canabis.

Politistii au mai gasit pe strada Maresal Constantin Prezan zilele trecute doi tineri intinsi pe jos intr-o scara de bloc, despre care s-a crezut in prima instanta ca sunt oameni ai strazii. Dupa legitimare, oamenii legii au aflat ca cei doi au 27, respectiv 20 de ani, care aveau asupra lor tigarete ce contineau substante psihoactive.

In alt tanar, in varsta de 25 de ani, a fost gasit cu tigarete asupra sa in Parcul Karlsruhe, iar doi adolescenti, in varsta de 15 si 18 ani, au fost prinsi pe Aleea Padurea Verde, respectiv Intrarea Doinei, cu buzunarele pline cu droguri.

Politistii locali au confiscat marfa gasita asupra tinerilor, iar acestia urmeaza sa fie cercetati de colegii lor din cadrul Brigazii pentru Combaterea Criminalitatii Organizate Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.