Inca o victorie italiana pentru Fortuna. Echipa din judetul Timis urca pe locul secund

TIMIS. Inceput de an senzational pentru fetele de la ACS Fortuna Becicherecu Mic. Dupa o victorie istorica pe terenul campioanei Olimpia Cluj, banatencele au „recidivat” si la Galati, in cea mai lunga deplasare a sezonului. Fortuna a dominat ostilitatile, dar a marcat doar pe sfarsit prin aceeasi Alexandra Lunca, iar partida s-a incheiat cu scorul de 1-0.

CITESTE SI: Se opreste apa intr-o comuna de langa Timisoara, in fiecare zi timp de trei saptamani

A fost a sasea victorie stagionala pentru trupa in alb si rosu, care mai are in cele 10 runde disputate doua remize si doua infrangeri. Cum intr-un derby al etapei Universitatea Alexandria si Vasas Odorhei au terminat la egalitate, 3-3, Fortuna a urcat pe pozitia secunda cu 20 de puncte. Prima continua sa ramana Olimpia Cluj, cu 27 de puncte, iar podiumul este incheiat de Alexandria, cu 18 puncte.

Elevele pregatite de Florin Padurean si Andra Vela au urcat astfel pe pozitia a doua, cea mai inalta din istoria gruparii care se afla la al doilea sezon de elita.

In etapa urmatoare, Becicherecu Mic ar fi trebuit sa intalneasca CFR Timisoara, dar echipa de la Gara Mare nu a mai inceput campionatul, in ciuda a doua bronzuri consecutive obtinute in Superliga feminina, astfel ca trupa timiseana va avea totusi o partida programata, dar in Cupa Romaniei. Asadar, Fortuna va intalni Heniu Prundu Bargaului in sferturile de finala ale competitiei pe teren propriu, duminica, de la ora 11.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.