Accident violent in apropiere de Timisoara. Intervine descarcerarea

TIMISOARA. Ciocnire violenta luni dimineata intre doua masini in apropiere de Timisoara.

CITESTE SI: Accident grav in Timisoara. Barbat izbit de o masina pe trecerea de pietoni. Foto si video

Accidentul a avut loc la intrare in comuna Ghiroda. Doua masini s-ai izbit puternic, iar din primele informatii, unul dintre conducatorii auto nu a acordat prioritate celuilalt.

In urma impactului au rezultat patru victime, cei doi soferi, dar si doi pasageri aflati intr-una dintre masini. La fata locului au ajuns pompierii, care au trebuit sa foloseasca modulul de descarcerare pentru scoaterea din autoturism a unuia dintre pasageri. Victimele au fost preluate de ambulante si transportate la spital.

Un barbat de 47 de ani a condus un autoturism pe Calea Lugojului, iar la intersectia cu Ghiroda a efectuat virajul la stanga neacordand prioritate autoturismului care circula din sens opus, ce era condus de o tanara in varsta de 23 de ani, intrand in coliziune cu acesta. In urma impactului ambii soferi au fost raniti, dar si doi pasageri, o femeie de 62 de ani si un barbat de 63 de ani, pasageri in autoturismul condus de barbatul de 47 de ani. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Aurorca Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Circulatia in zona se desfasoara cu restrictii.

Sursa foto: Info Trafic jud. Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.